Moda verii 2017 este una complexa, cu multe elemente din moda anilor ’50, ’70, ’90, chiar si din 2016, aduse in actualitate in forme diverse si pline de personalitate. Ne referim atat la tinute, cat si la bijuterii, accesorii, in general. Toate acestea au tendinte retro, boho, dar si influente noi, actuale, formand un mix interesant pentru moda acestui sezon.

Cerceii cercuri, cerceii ear cuff

Cerceii cercuri supradimensionati au revenit in tendinte si se pot asorta la rochitele vaporoase, tricourile cu mesaje, sau la pantalonii scurti, din denim. De asemenea, in aceste tinute se pot integra foarte bine si  cerceii ear cuff sau cerceii lungi, candelabru. Pentru un look mai rebel se poate purta doar un singur cercel ear cuff din argint simplu, ori decorat cu zirconii, cristale sau perle naturale. Este la moda si combinarea mai multor cercei cu aceeasi tema, sau cu pietre asortate.

cercei cercuri lafemmecoquette

Colierele statement – un accesoriu de efect

In topul preferintelor adolescentelor, si nu numai, sunt colierele din argint, colierele masive, cu pietre viu colorate, in combinatie cu materiale din piele, sau material textil, decorate cu margele micute, cristale sau pietre stralucitoare. Aici se vad cel mai bine influentele boho-chic din anii ’50 aduse fermecator in actualitate.

Anul acesta sunt in ton cu moda si suprapunerile de lanturi, de diferite lungimi, simple sau cu pietre semipretioase. Combinarea cu gust a acestora confera tinutei mult dinamism, farmec si excentricitate.

Vedeta sezonului este choker-ul simplu, negru, sau cel subtire, sub forma de snur, cu pietre sau cu diverse decoratiuni. Acesta se asorteaza perfect la tinutele de zi, dar poate fi integrat cu rafinament si la cele de seara.

coliere statement lafemmecoquette

Inele din argint cu forme de animale

Inelele sezonului sunt inelele din argint masive, cu forme de animale, din argint simplu, cu aspect oxidat sau decorat cu pietre semipretioase. Aceste bijuterii se incadreaza perfect in tinutele casual, moderne sau lejere, de vara. Putem alege modelul preferat si in functie de simbolul animalului pe care il reprezinta: broasca testoasa – longevitatea, soparla – dragostea profunda, bufnita -intelepciunea.

inele cu animale lafemmecoquette

Bratarile fixe din argint

Tinerele, in aceasta vara, poarta bratari din argint formate din mai multe randuri, bratari fixe din argint, bratari elastice, din snur, din piele decorate cu diverse pandantive. Sunt din nou la moda bratarile din argint pentru glezna, bratari finute simple sua decorate cu mici pandantive, care confera un aer exotic si senzualitate.

In timpul zilei sunt preferate bratarile handmade viu colorate, iar seara bratarile din argint simplu, cu zirconii sau cristale stralucitoare. Bratarile din perle naturale se potrivesc cel mai bine la ocaziile speciale, serilor elegante.

Vizitati colectiile de bijuterii din argint La Femme Coquette pentru mai multa inspiratie si pentru a gasi accesoriile moderne si potrivite pentru orice ocazie.

Lasă un răspuns