Daca iti doresti sa surprinzi in mod placut o persoana draga din zodia Varsator ar fi indicat sa-i cunosti cateva dintre trasaturile zodiei. Astfel ii poti cumpara un cadou pe care sa-l aprecieze din plin.

Femeile Varsator sunt moderne, fermecatoare, originale si imprevizibile. Se imbraca in tendinte, destul de lejer, dar prefera sa iasa mereu in evidenta cu un mic detaliu. Unele dintre ele sunt chiar indraznete si usor extravagante. Unul dintre cadourile preferate sunt bijuteriile din argint, simple sau decorate cu pietre semipretioase.

Pietrele norocoase ale zodiei Varsator sunt: ametistul, safirul, acvamarinul, opalul si jaspul. Bijuteriile din argint cu ametist se potrivesc de minune femeilor Varsator pentru ca ametistul este o piatra spirituala, care confera putere, pace si stabilitate. Din colectia de bijuterii din argint La Femme Coquette va recomandam inelele din argint finute si elegante, decorate cu pietre mov din ametist, pandantivele incrustate cu una sau mai multe pietre de diferite dimensiuni: micute pentru femeile rafinate, sau supradimensionate pentru cele mai indraznete. Cerceii din argint cu ametist din colectia noastra sunt, de asemenea, pe gustul nativelor din Varsator deoarece unele modele sunt cu adevarat bijuterii deosebite fiind inspirate din moda orientala, iar designul usor vintage le scoate din anonimat.

bijuteriile nativei varsator

De asemenea, poti oferi bijuterii din argint cu safir, acesta fiind cunoscut ca o piatra a bucuriei, a prosperitatii si a linistii. Acvamarinul si opalul sunt pietre semipretioase care reflecta culoarea zodiei si anume albastrul deschis, albastrul acvatic.

Indiferent de bijuteria aleasa, important este sa fie oferita cu sensibilitate si dragoste pentru ca femeile Varsator sunt persoane empatice si vibreaza la gesturile tandre si sincere, ele insele fiind persoane oneste si corecte.