Politica de confidentialitate

Informatii generale

SC Aligas Consult SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 124483171299.

SC ALIGAS CONSULT SRL in calitate de proprietar si administrator al site-ului www.lafemmecoquette.ro, se angajeaza sa respecte confidentialitatea datelor fiecarei persoane care viziteaza site-ul precum si drepturile conferite consumatorilor prin Regulamentul general aplicat tuturor statelor Uniunii Europene privind protectia datelor conform legislatiei UE (GDPR 679/2016) si devenit aplicabil din 25 mai 2018 precum si legile interne in vigoare: Legea nr 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, Legea nr 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private.

Aligas Consult SRL este o companie romaneasca, cu sediul in Bucuresti, str. George Calinescu nr 52, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/9310/2003, cod fiscal RO15574338, telefon 0740.274.468, email sales@lafemmecoquette.ro si care detine marca La Femme Coquette, inregistrata la OSIM cu nr. 140518/04.09.2015.

Ce date colectam?

Aligas Consult SRL colecteaza date cu caracter personal direct de la utilizatorii site-ului si numai cu acordul lor, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele si prenumele, numarul de telefon, adresa de email si adresa de livrare.

Aceste date va sunt solicitate atunci cand doriti sa faceti o comanda pe site. Ele sunt necesare pentru procesarea comenzii, adica pentru facturarea si livrarea produselor catre dumneavoastra. Adresa de email este ceruta pentru a primi statusul comenzilor plasate pe site.

Daca doriti sa fiti la curent cu ofertele si noutatile magazinului www.lafemmecoquette.ro va puteti abona la newsletterul nostru  transmitandu-ne adresa de email. In momentul in care nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi va puteti dezabona oricand apasand pe butonul „dezabonare” din mesajul primit de la noi.

Aligas Consult SRL colecteaza si date cu privire la comportamentul utilizatorilor in timpul vizitelor pe site pentru imbunatatirea produselor si serviciilor oferite. Aceste date sunt colectate cu ajutorul cookie-urilor: produse vizualizate, pagini vizitate, durata vizitei, adresa ID, browser folosit, dispozitiv folosit.

Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal

Garantam ca datele dumneavoastra vor fi folosite de noi doar in scopurile mentionate mai sus si nu vor fi vandute sau transmise catre terti.

Aceste date va sunt solicitate pentru efectuarea comenzilor si livrarea marfurilor cumparate de pe site-ul nostru, precum si pentru campaniile de marketing.

Cookie-urile sunt fisiere text de dimensiuni mici, descarcate pe computerul, tableta sau telefonul dvs de website-urile pe care le vizitati. Ele sunt utilizate pe scara larga pentru a face navigarea mai usoara, mai placuta si mai sigura. Folosim cookie-uri pentru a tine evidenta produselor din cos, paginilor vizitate, articole vizualizate recent si pentru a va putea face recomandari utile referitoare la produsele noastre.

Cine are acces la datele dumneavoastra?

Datele dumneavoastra nu vor fi transmise decat partenerilor nostri cu care colaboram in baza unui contract, in vederea finalizarii comenzilor dumneavoastra si aici mentionam: firmele de curierat Fan Courier si Posta Romana, procesatorul de plati cu cardul C Solution SRL (www.plationline.ro), firma de contabilitate, firma de IT.

Garantam ca nu incurajam spamul si nu vindem datele personale catre terti.

Cum puteti sterge sau modifica datele dumneavoastra?

Lafemmecoquette.ro va confera dreptul de a va modifica, completa, rectifica sau sterge datele dvs. personale astfel:

– daca  nu mai doriti sa fiti abonat la newsletter si nu mai doriti sa primiti mesaje cu noutati si oferte din partea noastra va puteti DEZABONA apasand butonul cu acelasi nume din newsletter.

– daca doriti sa modificati sau sa completati datele personale din contul dvs. o puteti face prin autentificare pe site folosind userul si parola dvs.

– daca doriti sa stergem contul de client si implicit datele personale din baza de date o puteti face printr-o solicitare scrisa, pe email, la adresa: sales@lafemmecoquette.ro.

Opinii despre produse

Lafemmecoquette.ro va ofera posibilitatea de a va exprima opinia in legatura cu produsele achizitionate. Parerile dvs ii ajuta pe ceilalti clienti sa faca alegeri informate si noua ne permit sa imbunatatim calitatea produselor si serviciilor oferite.

Acest lucru il puteti face prin logare pe site, sau printr-un mesaj pe adresa de email sales@lafemmecoquette.ro. Noi vom publica parerile dvs. mentionand numele si localitatea dvs, dar daca ne specificati ca nu doriti sa facem publice aceste date va vom respecta decizia.

 

Drepturile utilizatorilor si modalitatea de exercitare

Noul Regulament pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va confera mai multe drepturi:

Dreptul la informare

Aveti dreptul de a primi informatii referitoare la identitatea si datele noastre de contact, de a cunoaste datele personale pe care ni le furnizati, scopul colectarii acestora, destinatarii la care ajung datele dvs prin intermediul nostru.

Dreptul de acces la date

SC Aligas Consult SRL va respecta dreptul de acces la datele dumneavoastra, dreptul de a le modifica sau de a le sterge din baza noastra de date. Acest lucru il puteti face prin logarea pe site, folosind userul si parola dumneavoastra.

Dreptul de rectificare

Presupune ca dumneavoastra aveti dreptul de corecta sau modifica datele personale din baza noastra de date. Securitatea si confidentialitatea acestor date este asigurata prin inregistrarea si autentificarea pe site pe baza unei parole cunoscute doar de dumneavoastra. Aveti de asemenea posibilitatea de a schimba oricand parola de acces in contul si la datele dumneavoastra.

Orice persoana vizata are dreptul sa obtina de la operator (Aligas Consult SRL), in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete sau inexacte.

Dreptul de a ridica obiectii

Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, procesarii datelor personale in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor

Acest lucru presupune ca dumneavoastra puteti interzice procesarea datelor personale. Cand acest drept este exercitat, datele personale raman in companie dar nu mai pot fi procesate.

Dreptul la portarea datelor

Atunci cand doriti transferarea datelor personale catre o alta companie acest lucru il puteti solicita si noi o sa va oferim datele intr-un fisier in mod gratuit.

Dreptul la stergerea datelor

Se mai numeste si „dreptul de a fi uitat” si presupune ca dumneavoastra puteti solicita stergerea datelor personale daca nu exista un motiv valid pentru procesarea lor adica: daca nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost solicitate, sau nu mai doriti procesarea lor.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate.

Dumneavoastra puteti solicita si obtine retragerea, anularea oricarei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata a datelor personale si care va poate afecta intr-un mod semnificativ.

Dreptul de a se adresa justitiei sau Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal poate fi exercitat in cazul in care vi s-au incalcat oricare dintre drepturile garantate de legislatia in vigoare, ne-ati instiintat de abatere si nu am rectificat-o in termenul legal stabilit.

 

Perioada de pastrare a datelor personale

Informatiile personale vor fi pastrate in baza de date lafemmecoquette.ro atata timp cat sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, mai exact: atata timp cat doriti sa primiti newslettere din partea noastra, cat timp doriti sa fiti clientul nostru si sa comandanti produsele noastre.

Securitatea privind protectia datelor personale

Aligas Consult SRL se angajeaza sa protejeze datele dvs personale impotriva pierderii, utilizarii incorecte, divulgarii, indisponibilitatii, accesului neautorizat si ia toate masurile de siguranta rezonabile pentru a proteja confidentialitatea acestor date. Masurile de securitate se refera la protejarea conturilor prin user si parola, folosirea de softuri impotriva robotilor, achizitionarea si utilizarea unui certificat de securitate de tip SSL.

Modificari ale Politicii de confidentialitate

Aligas Consult SRL isi rezerva dreptul de a modifica politicile de confidentialitate ori de cate ori va considera necesar si le va actualiza permanent in concordanta cu legislatia in vigoare.

Informatii de contact

Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va invitam sa ne scrieti pe adresa de email: sales@lafemmecoquette.ro, sau sa ne contactati la telefon 0740.274.468.