Politica de confidentialitate

Cine preia datele dumneavoastra

SC Aligas Consult SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 124483171299.

SC Aligas Consult SRL garanteaza respectarea drepturilor conferite consumatorilor prin legea nr 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si  respecta cu strictete confidentialitatea datelor clientilor, obligandu-se sa nu vanda si sa nu transmita datele personale catre terti, cu exceptia: firmelor de curierat, procesatorilor de plati si firmelor care ofera servicii de e-mail marketing.

Datele preluate de operator

Datele solicitate pe acest site sunt: numele si prenumele, numarul de telefon, adresa de livrare si adresa de email.

Scopul prelucarii datelor

Aceste date va sunt solicitate pentru efectuarea comenzii si livrarea marfurilor cumparate de pe site-ul nostru, precum si pentru campaniile de marketing. Garantam ca datele dvs vor fi folosite de noi doar in scopurile mentionate mai sus.
Anunturile promotionale va sunt trimise prin email sau prin posta doar daca va abonati la newsletter, deci doar cu acordul dumneavoastra.

Drepturile utilizatorilor si modalitatea de exercitare

Dreptul la informare

SC Aligas Consult SRL va informeaza cu privire la inregistrarea datelor dumneavoastra pe site-ul nostru prin trimiterea, prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata de dvs.,  a unui mesaj. Acest mesaj contine un link, care va trebui accesat pentru a va putea inregistra in baza noastra de date.

Dreptul de acces la date

SC Aligas Consult SRL va respecta dreptul de acces la datele dumneavoastra, dreptul de a le modifica sau de a le sterge din baza noastra de date. Acest lucru il puteti face prin logarea pe site, folosind userul si parola dumneavoastra.

Dreptul de interventie asupra datelor

Securitatea si confidentialitatea acestor date este asigurata prin inregistrarea si autentificarea pe site pe baza unei parole cunoscute doar de dumneavoastra. Aveti de asemenea posibilitatea de a schimba oricand parola de acces in contul si la datele dumneavoastra.

Orice persoana vizata are dreptul sa obtina de la operator, in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete sau inexacte.

Dreptul de opozitie

Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate.

Dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de legea 677/2001, care le-au fost incalcate.

SC Aligas Consult SRL nu incurajeaza spamul si nici nu face schimb de adrese de email sau alte date cu terti.