Brand-ul La Femme Coquette s-a nascut din pasiunea pentru bijuteriile bine lucrate, pentru accesoriile de calitate si pentru frumusete si eleganta, in general.

Frumusetea unei femei vine din interiorul ei, din atitudinea plina de gratie si eleganta, cu totii stim acest lucru. Dar aceasta frumusete trebuie pusa in valoare uneori si cu ajutorul bijuteriilor de calitate, asortate si combinate cu gust.

Pentru noi bijuteriile din argint cu pietre sau din argint simplu au un farmec aparte.

De-a lungul timpului argintul si-a castigat locul in inimile femeilor. Combinatiile dintre argint si pietrele pretioase dau pe langa valoare si multa frumusete.

Pe site-ul nostru va puteti alege bijuteriile potrivite dintr-o gama variata de cercei, inele, bratari si coliere din argint, lucrate minutios si decorate cu pietre pretioase sau semipretioase.

Numele brand-ului La Femme Coquette  a fost inspirat de perioada interbelica, de perioada cand Bucurestiul era cunoscut ca Micul Paris, iar eleganta femeilor de atunci era cu adevarat fermecatoare.

Magazinul nostru isi propune sa aduca, prin colectiile sale, farmecul si femininul accesoriilor, in atentia doamnelor si domnisoarelor cu gusturi fine si rafinate. Colectia noastra de cercei si pandantive are ca stil predominant stilul romantic remarcat prin forme florale, inimioare si prin folosirea perlelor naturale si a cristalelor stralucitoare.

O colectie remarcabila o reprezinta si bijuteriile decorate cu marcasite si perle, avand un aer vintage si totodata nobil.

Brand-ul La Femme Coquette este marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci cu nr. 140518 si apartine S.C. Aligas Consult SRL.

Aligas Consult SRL este importator de bijuterii din argint si pietre pretioase si semipretioase, bijuterii fantezie, in baza autorizatiei nr 06996, acordate de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC)- Directia Metale Pretioase

Toate bijuteriile din argint din colectiile noastre contin argint de cea mai buna calitate, cu puritate 92.5% si sunt marcate si verificate de ANPC. Pe baza buletinelor de analiza intocmite de ANPC produsele noastre se vand insotite de Certificatul de Garantie si Calitate.