Magazinul nostru, www.lafemmecoquette.ro doreste sa va satisfaca pe deplin asteptarile legate de calitatea produselor si a serviciilor de livrare, astfel incat de fiecare data cand ne vizitati sa fiti multumiti si sa reveniti cu placere.

In cazul in care, se intampla, ca un produs cumparat sa nu va multumeasca pe deplin, aveti posibilitatea conform legii, sa ni-l returnati in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului, fara invocarea vreunui motiv.

Pentru aceasta trebuie sa ne anuntati in prealabil de decizia de retur la telefon 0744.334.023, sau in scris, la adresa de email: sales@lafemmecoquette.ro, sa ambalati produsul astfel incat sa fie protejat in timpul transportului (cel mai simplu e sa-l returnati in cutiuta in care l-ati primit, dar nu e obligatoriu) si sa-l trimiteti prin posta sau prin curier rapid. Taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastra.

Conform Ordonantei de Urgenta nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, va punem la dispozitie si un formular de retragere din contract. Acest formular se trimite inapoi completat si doar in cazul in care doriti sa va retrageti din contract.

Catre (se trece numele, adresa de corespondenta, nr de tel/nr fax si adresa de e-mail ale profesionistului):

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse………, comandate la data de….., primite in data de……….

Numele consumatorului

Adresa consumatorului

Semnatura consumatorului (in cazul in care formularul este redactat pe hartie)

Data

Pentru a va incadra in termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti notificarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. In acest scop puteti folosi formularul de mai sus, folosirea lui nu este insa obligatorie.

Ne puteti anunta si printr-o declaratie nestandard trimisa prin fax, posta sau email.

Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Produsele trebuie sa fie intacte si fara deteriorari.

Contravaloarea produselor, nu si a taxelor de transport, va fi returnata catre dumneavoastra in maxim 14 zile calendaristice de la primirea notificarii, prin care ne anuntati ca doriti returnarea produselor.

Conform OUG nr 34/2014 putem amana rambursarea banilor pana la data primirii inapoi a produselor sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada returnarii produselor, fiind valabila data cea mai apropiata.

Va multumim.

Echipa La Femme Coquette