Meniu
Categorii produse

Pandantive Argint

Showing 1–42 of 206 resultsPandantive din Argint pentru Femei

Feminitate, eleganta si culoare! Acestea sunt cuvintele care definesc cel mai bine pandantivele din argint oferite de lafemmecoquette.

Aceste bijuterii din argint ofera o stralucire aparte si reprezinta accesoriile ideale pentru tinuta dumneavoastra. Pandantivele din argint puse la dispozitia doamnelor si domnisoarelor de LaFemmeCoquette.ro , sunt deosebite prin eleganta si rafinamentul designului unic. Fiecare femeie vrea sa emane feminitate prin accesoriile pe care le poarta, tocmai de aceea noi iti facem cunoascuta colectia de pandantive din argint si cea de pandantive cu pietre semipretioase. Indiferent de alegerea pe care o faci, va fi cea potrivita, intrucat acestea sunt lucrate manual, au un design unic si elegant, care sigur te va scoate in evidenta la fiecare privire primita.

Modelele pandantivelor noastre sunt diversificate, poti alege formele simple si cochete doar din argint sau poti opta pentru cele din argint cu aplicatii de topaz bleu, carneol, onix, sidef, perle, abalon, agat sau cristale. Toate accesoriile sunt frumos colorate, in forme care mai de care mai interesante. Aceste bijuterii din argint sunt menite sa ofere o stralucire aparte, puteti valorifica orice tinuta simpla atunci cand alegeti sa purtati un pandantiv din argint incrustat cu pietre semipretioase. Pandantivele noastre va vor scoate oricand din impas si anonimat. Indrazniti sa iesiti in evidenta intr-un mod elegant, fara alte batai de cap, doar prin alegerea unui pandantiv deosebit din noua colectie, pe care o gasiti pe LaFemmeCoquette.ro.

Va intampinam cu preturi pe masura oricarui buzunar, in functie de complexitatea alegerilor fiecareia dintre voi. Alege eleganta pe care vrei sa o emani cu fiecare model unic de pandantiv.

COMANDA IN VALOARE DE MINIM 200 RON SI AI TRANSPORT GRATUIT.