Black Friday sau Vinerea Neagra s-a nascut in America si reprezinta acea zi de vineri, care urmeaza Zilei Recunostintei, in care marile magazine se intrec in oferte si reduceri de pret cat mai atragatoare.

Aceasta zi este menita sa deschida Sezonul Cumparaturilor de Craciun. Datorita succesului pe care l-a avut in America comerciantii romani au adoptat si ei acest obicei de prin 2011-2012.

La Femme Coquette ofera reduceri importante de Black Friday, in fiecare an, incepand din 2014. Ofertele noastre cuprind reduceri de pret la bijuterii din toate categoriile de produse si din toate colectiile: inele, bratari, cercei, pandantive, seturi, coliere din argint, bijuterii fantezie. Reducerile de pret sunt semnificative astfel ca multe bijuterii devin accesibile oricarui buget.

black-friday-bijuterii-blog

Si anul acesta veti gasi in oferta noastra peste 300 de modele de bijuterii la preturi reduse, unele dintre ele cu pana la 40%. Venim, de asemenea, si cu o noutate: vom afisa in Sectiunea Promotii produsele care vor intra la reducerile de Black Friday. Astfel,  inca de la inceputul lunii noiembrie, va oferim posibilitatea de a va alege si selecta produsele preferate pentru a le achizitiona la preturi mai mici in perioada de Black Friday. Am spus „perioada de Black Friday” pentru ca asa cum v-am obisnuit din anii trecuti nu vom avea o singura zi de reduceri, ci o perioada de cateva zile, la sfarsitul lunii noiembrie.

Asadar va asteptam in magazinul nostru online www.lafemmecoquette.ro pentru a va alege si pregati din timp cadoul preferat pentru cei dragi. Ofertele vor fi valabile in limita stocului disponibil.Articole recente

Iata ca a venit si momentul sa aflam ce culoare au ales specialistii pentru anul

read more

Moda verii 2017 este una complexa, cu multe elemente din moda anilor ’50,

read more

Lasa un comentariu