Apropierea lunii decembrie ne duce deja cu gandul la Craciun si sarbatori pline de fast, cadouri si voie buna. Pentru toate acestea este bine sa ne gandim din timp, mai ales alegerea cadourilor pentru persoanele importante si dragi din viata noastra.

La Femme Coquette vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra cu o colectie noua de bijuterii superbe: Colectia Iarna Argintie. Aceasta cuprinde bijuterii din argint simplu, sau incrustate cu pietre pretioase potrivite pentru a fi oferite mamei, sotiei, iubitei sau copilului dumneavoastra. Noutatea colectiei consta si in faptul ca am ales pentru tinerele doamne si domnisoare bijuterii cu design modern si cu diferite simboluri aflate in tendinte.

inele argint cu simboluri

Astfel de bijuterii pot fi un cadou incantator pentru prietena, sora sau iubita dvs.

Din colectia noastra nu lipsesc si bijuteriile cu design clasic incrustate cu granate si marcasite. Puteti alege o pereche de cercei si un pandantiv cu acelasi model pentru a crea un set elegant si rafinat pentru o doamna cocheta.

set argint si granate

Pentru firile excentrice recomandam ca noutate in colectia noastra Midi Rings, sau inelele micute care se poarta pe partea de sus a degetelor. Farmecul acestor bijuterii consta si in faptul ca ele se pot combina cu inele cu design asemanator si impodobesc mult mai bogat si frumos degetele.

inele midi

Va invitam sa vizitati Noua Colectie Iarna Argintie pentru a descoperi si alte surprize, bijuterii incantatoare, spectaculoase si frumos lucrate in argint simplu cu puritate 92.5%, sau decorate cu cristale, perle de cultura sau pietre naturale.Articole recente

Moda verii 2017 este una complexa, cu multe elemente din moda anilor ’50,

read more

Daca iti doresti sa surprinzi in mod placut o persoana draga din zodia Varsator

read more

Lasa un comentariu