Nativele Zodiei Rac sunt femei romantice, sensibile, mame iubitoare si protectoare fata de copiii lor, de intreaga familie, in general. Se disting prin eleganta, simt artistic si mai ales prin dragostea pentru familie, parinti si caminul propriu.

Zodia Rac este o zodie feminina de apa, guvernata de Luna, planeta care sporeste romantismul, sensibilitatea si imaginatia. Nu intamplator prezenta Lunii o gasim mereu si in poemele de dragoste.

Datorita planetei care guverneaza aceasta zodie culorile energizante ale Racului sunt: alb si argintiu. Astfel, metalul cel mai potrivit pentru nativele zodiei Rac este argintul.

Pietrele norocoase ale zodiei au si ele legatura intr-o anumita masura cu Luna. Piatra Lunii este prima piatra caracteristica a zodiei, urmata de Smarald si Perla. Daca doriti sa le faceti un cadou special oferiti o bijuterie din argint simplu sau incrustata cu pietre albe.

Din colectia de bijuterii La Femme Coquette puteti alege un pandantiv din argint decorat cu maiestrie cu Piatra Lunii, cu forme geometrice sau cu ornamente orientale. Aceasta piatra naturala are o culoare alba, translucida si se spune ca protejeaza casnicia, copiii si femeile.

bijuterii cu piatra lunii

De multe ori a fost preferata de mirese si ca bijuterie de nunta.

Se crede ca este o piatra aducatoare de noroc, o piatra sacra a dragostei, a sperantei, a dorintelor implinite.

Smaraldul, piatra de inspiratie si rabdare infinita pune cu mare integritate accentul pe viata. Supranumita si „Piatra a iubirii implinite”, ea aduce fericire domestica si loialitate. Purtat pe degetul mic, inelar, in dreptul inimii sau pe bratul drept alunga emotiile negative.

Daca doriti sa oferiti o bijuterie din argint cu smaralde va putem sugera un pandantiv sau un inel superb, sub forma de floare, incrustat cu marcasite, care ii confera un aer usor vintage.

bijuterii cu smarald

Pentru iubitoarele de perle, sau pentru mirese puteti alege o pereche de cercei, un set elegant sau o bratara din Colectia La Femme Coquette, care cuprinde peste o suta de modele de bijuterii din argint cu perle naturale. Bijuteriile cu perle sunt de o noblete si o frumusete unica si atemporala. Ele sunt, de asemenea, un must have al cutiei cu bijuterii a fiecarei doamne din zodia Rac. 

bijuterii cu perleArticole recente

Iata ca a venit si momentul sa aflam ce culoare au ales specialistii pentru anul

read more

Moda verii 2017 este una complexa, cu multe elemente din moda anilor ’50,

read more

Lasa un comentariu