Nativele Zodiei Rac sunt femei romantice, sensibile, mame iubitoare si protectoare fata de copiii lor, de intreaga familie, in general. Se disting prin eleganta, simt artistic si mai ales prin dragostea pentru familie, parinti si caminul propriu.

Zodia Rac este o zodie feminina de apa, guvernata de Luna, planeta care sporeste romantismul, sensibilitatea si imaginatia. Nu intamplator prezenta Lunii o gasim mereu si in poemele de dragoste.

Datorita planetei care guverneaza aceasta zodie culorile energizante ale Racului sunt: alb si argintiu. Astfel, metalul cel mai potrivit pentru nativele zodiei Rac este argintul.

Pietrele norocoase ale zodiei au si ele legatura intr-o anumita masura cu Luna. Piatra Lunii este prima piatra caracteristica a zodiei, urmata de Smarald si Perla. Daca doriti sa le faceti un cadou special oferiti o bijuterii din argint cu piatra lunii sau bijuterii din argint simplu.

In colectia de bijuterii din argint La Femme Coquette puteti alege dintr-o varietate de modele de pandantive din argint cu piatra lunii, lucrate cu foarte multa maiestrie. In functie de preferinte va oferim pandantive din argint cu forme geometrice, pandantive cu design oriental sau cu diverse alte tipuri de ornamente din argint. Aceasta piatra naturala are o culoare alba, translucida si se spune ca protejeaza casnicia, copiii si femeile.

bijuterii cu piatra lunii

De multe ori piatra lunii a fost preferata de mirese si ca bijuterie de nunta.

Se crede ca este o piatra aducatoare de noroc, o piatra sacra a dragostei, a sperantei si a dorintelor implinite.

Smaraldul, o alta piatra a Zodiei Rac este o piatra pretioasa de inspiratie si rabdare infinita, punand cu mare integritate accentul pe viata. Supranumita si “Piatra a iubirii implinite”, ea aduce fericire domestica si loialitate. Inelul din argint cu smarald purtat pe degetul mic, inelar, sau doar smaraldul tinut in dreptul inimii sau pe bratul drept alunga emotiile negative.

Daca doriti sa oferiti bijuterii din argint cu smarald va putem sugera un pandantiv din argint sau un inel din argint superb, sub forma de floare, incrustat cu marcasite, care ii confera si un aer usor vintage.

bijuterii cu smarald

Pentru iubitoarele de perle, sau pentru mirese puteti alege o pereche de cercei cu perle, un set din argint elegant sau o bratara cu pietre din Colectia La Femme Coquette, care cuprinde peste o suta de modele de bijuterii din argint cu perle naturale. Bijuteriile cu perle sunt de o noblete si o frumusete unica si atemporala. Ele sunt, de asemenea, un must have al cutiei cu bijuterii a fiecarei doamne din zodia Rac. 

bijuterii cu perle

Lasă un răspuns