E adevarat ca iubirea vine din noi, din sufletul nostru si este stimulata de cei din jurul nostru. O relatie de dragoste va dainui peste ani daca cei doi vor avea grija de iubirea lor prin vorbe frumoase, respect, timp consumat impreuna, empatie si nu in cele din urma prin micile surprize si cadouri oferite, uneori, din toata inima.

Atunci cand vrem sa cucerim o femeie, sau pur si simplu sa-i aratam ca o iubim, ce cadou mai sugestiv putem sa-i oferim decat o bijuterie eleganta? Daca acea bijuterie mai este si incrustata cu pietre naturale succesul este garantat.

Dar sa alegi o bijuterie cu pietre si sa mai si reprezinte intreaga ta dragoste nu este un lucru usor. La Femme Coquette a cautat cele mai cunoscute pietre pretioase si semipretioase care influenteaza pozitiv iubirea si iata ce a gasit:

Ametistul este o piatra foarte spirituala, care faciliteaza dragostea, alunga mania, furia, frica si anxietatea. Ca si efecte tamaduitoare se stie ca sprijina producerea de hormoni, echilibreaza sistemul endocrin si metabolismul. Bijuteriile din argint cu ametist purtate la gat sau in dreptul inimii au beneficii maxime.

ametist

Diamantul este si un simbol al puritatii. Lumina sa alba pura va ajuta sa va transformati viata intr-un intreg coerent. Faciliteaza relatiile, aduce dragoste si claritate intr-un parteneriat. Cunoscut pentru cresterea dragostei unui sot pentru sotia sa, este un semn de angajament si fidelitate.

Smaraldul este o piatra de inspiratie si rabdare infinita, punand cu mare integritate accentul pe viata. „Piatra a iubirii implinite”, ea aduce fericire domestica si lealitate. Consolideaza unitatea, dragostea neconditionata si parteneriatul, favorizeaza prietenia, mentine echilibrul in cadrul relatiilor. Daca smaraldul isi schimba culoarea se spune ca indica infidelitatea.

smaralde

Granatul este o piatra puternic reenergizanta si regeneratoare, inspira dragoste si devotament, echilibreaza dorintele sexuale si calmeaza problemele emotionale. Este de asemenea, o piatra de angajament.

granate

Jadul este simbol al serenitatii si puritatii. Este foarte apreciat in Orient pentru ca incarneaza inteligenta acumulata in pace. Asociat cu chakra inimii, intensifica sentimentele de dragoste. Piatra protectoare, indeparteaza raul si aduce armonie. Se spune ca aduce noroc si intelegere.

jad

Cuartul roz este piatra a iubirii neconditionate si a pacii infinite. Este cristalul cel mai important pentru inima si chakra inimii, care va invata veritabila esenta a iubirii. Daca vreti sa atrageti iubirea, opriti-va la acest cuart romantic. Restabileste increderea si armonia in relatiile existente si incurajeaza dragostea neconditionata.

cuart roz

Acestea sunt cele mai cunoscute si cele mai importante pietre cu influente asupra iubirii si armoniei in cuplu.

Dar nu uitati ca pe langa energiile pozitive pe care le emana pietrele pretioase, orice bijuterie trebuie daruita cu multa dragoste.

Lasă un răspuns