Zodia Balantei este o zodie masculina de aer, guvernata de planeta Venus. Se spune ca aceasta planeta influenteaza pozitiv talentul artistic, simtul estetic, preocuparile creative si generatoare de frumos.

Persoanele nascute sub semnul Balantei sunt persoane sociabile, prietenoase si amabile. Femeile acorda destul de multa atentie propriei imagini, au grija de modul cum se imbraca, de asortarea accesoriilor, culorilor si a formelor. Sunt persoane ingrijite si elegante, imbracate cu bun gust.

Daca doriti sa surprindeti in mod placut o persoana draga, nascuta sub acest semn zodiacal, nu veti gresi daca ii veti oferi in dar o bijuterie eleganta incrustata cu pietre pretioase sau semipretioase. Pentru a-i putea oferi un cadou potrivit iata cateva dintre pietrele benefice pentru aceasta zodie: opal, rubin, diamant, jad, peridot, piatra lunii, cuart roz. Culorile specifice zodiei, cele care pot amplifica energiile pozitive sunt nuantele de verde, roz, galben si purpuriu.

Alege pentru o doamna speciala un set din argint incrustat cu pietre pretioase si marcasite pentru a o impresiona in mod placut. O bratara din argint cu pietre pretioase poate fi de asemenea un dar superb si elegant. O nativa din zodia balantei va fi cu siguranta cucerita de frumusetea pietrelor pretioase cum ar fi rubinele, smaraldele si safirele in combinatie cu aspectul nobil al argintului.

In plan mental, rubinul induce o stare de spirit pozitiva si curajoasa. Sub influenta sa, mintea se deschide si are o capacitate de asimilare si concentrare mai mare. Safirul este o piatra a intelepciunii, focalizeaza si calmeaza mintea, alunga gandurile negative si tensiunea intelectuala. Smaraldul, supranumita ” piatra a iubirii implinite”, aduce fericire domestica si loialitate, consolideaza unitatea, dragostea neconditionata si parteneriatul, favorizeaza prietenia si mentine echilibrul in cadrul relatiilor.

bijuterii cu pietre pretioase

Opalul este o piatra delicata, dotata cu o vibratie subtila, stimuland originalitatea si creativitatea dinamica. Este de asemenea o piatra foarte frumoasa cu irizatii albastre, dar poate fi gasita si sub alte culori, de la alb, galben pana la brun, verde, portocaliu si negru. Bijuteriile din argint decorate cu opal sunt de o frumusete deosebita, plina de rafinament si se potrivesc usor la o tinuta office, precum si la o rochie eleganta.

bijuterii cu opalBijuteriile din argint vor fi intotdeauna cadoul perfect pentru femeia iubita.

Alege intotdeauna cu mare atentie atat modelul cat si piatra care o poate pune in valoare si vei obtine un dar special si cu anumite semnificatii pentru cineva drag.

Lasă un răspuns