Bali este o insula si o provincie din Indonezia. Provincia include Insula Bali si alte cateva insulite vecine. Bali este o destinatie turistica foarte populara si este renumita datorita artelor foarte dezvoltate aici si anume: dansul traditional si modern, sculptura, pictura, pielaria, prelucrarea metalelor pretioase si muzica. Obiectele de arta create de mesterii balinezi sunt foarte apreciate in intreaga lume pentru finetea si complexitatea cu care sunt lucrate.

Bijutierii nostri s-au inspirat din arta si cultura balineza si au creat bijuterii din argint extraordinare cu forme si modele diverse. Astfel ca in Colectia La Femme Coquette puteti gasi o serie unicat de pandantive din argint 925 cu pietre naturale si ornamente bogate, lucrate cu bun gust si rafinament, asemeni unei broderii.

Pentru gusturile mai excentrice va recomandam pandantivele spectaculoase, de dimensiuni mari, care scot in evidenta si pun in valoare o tinuta banala. Acestea se mai numesc si pandantive statement.

pandantive mari stil bali

Pentru doamnele mai timide, adepte ale stilului clasic, mai discret va propunem pandantivele micute, incrustate cu pietre naturale sau sintetice, la fel de frumoase.

Iubitoarele de perle se pot bucura si ele de lucraturile rafinate ale stilului balinez, alegand un pandantiv din argint ornat cu perle albe de apa dulce.

bijuterii in stil bali

Viziteaza intreaga colectie si vei fi cu siguranta cucerita de unicitatea si frumusetea acestor bijuterii din argint create in stil balinez.

Lasă un răspuns