LaFemmeCoquette a participat in calitate de sponsor la Conferinta “ Sanatate, frumusete, feminitate”, eveniment care a avut loc in 26 noiembrie 2014 la Premier Palace Hotel&Spa in Bucuresti. Evenimentul a fost organizat de Woman2Woman.ro si moderat de jurnalista Dorina Florea, cunoscuta de la stirile TVR.

Prin prezenta noastra la acest eveniment am vrut sa sustinem o actiune de educare si de informare a femeilor cu privire la sanatatea si frumusetea lor.

Orice femeie isi pune mai bine in valoare frumusetea atunci cand este sanatoasa si are cat mai multe repere in alegerea tinutelor si a bijuteriilor.

Speakerii prezenti la eveniment si de la care participantele au putut prelua informatii interesante si utile au fost: Melania Medeleanu (jurnalist Prima TV), Roxana Chiritoiu (medic), Andreea Pautov (blogger), Valentina Vesler ( Aqua Carpatica), Mihaela Grafu (manager fermanoastra.ro), Vania Limban (moasa independenta), Georgeta Iorga (psiholog), specialisti si femei cu experienta in wellness, nutritie, ingrijire.

Pe langa sfaturi practice legate de sanatate, frumusete si feminitate, invitati speciali, organizatorii impreuna cu sponsorii au pregatit si o multime de cadouri, precum si o tombola cu premii surpriza.

LaFemmeCoquette a oferit pliante de prezentare si vouchere in valoare de 40 lei fiecarui participant. La tombola am oferit trei premii surpriza: o pereche de cercei din argint, un pandantiv din argint si o pereche de cercei din argint si sticla millefiori.

premii lafemmecoquette

Evenimentul s-a desfasurat intr-o atmosfera eleganta, relaxata si foarte placuta pentru toti participantii.

Ne bucuram ca am participat si ca am putut sustine o astfel de actiune si speram ca in viitor sa ne intalnim cu cat mai multe dintre admiratoarele siteului nostru la astfel de evenimente.

conferinta

Lasă un răspuns