Fiecare dintre noi, femeile, avem un stil personal de a ne imbraca, de a ne alege bijuteriile si restul accesoriilor.

Fara sa ne dam seama alegerile facute se bazeaza pe o anumita stare de spirit, pe care vrem sa o accentuam sau sa ne-o pastram de-a lungul zilei cu ajutorul vestimentatiei, parfumului sau accesoriilor.

Pe langa starea de spirit care ne influenteaza alegerile, uneori vrem sa scoatem in evidenta si anumite trasaturi ale personalitatii noastre, cum ar fi: o fire romantica, o fire excentrica, sau un stil clasic si elegant.

Bratarile din argint, sau din piele neagra, decorate cu diferite pandantive ne ajuta cel mai bine sa ne personalizam bijuteriile si sa devenim astfel proprii nostri designeri. Pandantivele sau charm-urile pot fi din argint in forma de pestisor, fulg de nea, cheita, inimioara etc, din sticla de Murano, colorata divers si in diferite tonuri, unele vesele, altele pastelate, din ceramica cu diferite modele florale, din pietre naturale de diferite culori sau decorate cu zirconii sau cristale.

In Colectia La Femme Coquette gasiti o gama larga si diversa de pandantive din argint, din sticla, din ceramica sau din pietre semipretioase.

pandantive bratari

Viziteaza colectia noastra de pandantive pentru bratari si cu siguranta vei putea crea o bratara „noua” si unica, care sa te reprezinte.

 

pandantive sticla murano

Lasă un răspuns