Meniu
Categorii produse

Seturi Argint cu Pietre

Showing 1–42 of 54 resultsSeturi cu Pietre

LaFemmeCoquette va face o surpriza placuta cu o colectie noua de seturi din argint cu pietre pretioase si semipretioase. Prin imbinarea argintului cu superbele pietre, atat cele pretioase cat si cele semipretioase, se obtin seturile din argint neegalate in rafinament. Cu o stralucire si eleganta tipic feminina, aceste seturi sunt dedicate tuturor femeilor dornice sa poarte bijuterii alese. Fie ca este vorba de preferintele pentru pietrele pretioase sau semipretioase, acestea au la baza un design deosebit, caracterizat printr-o forma deosebita si diversitatea paletei cromatice.

Indrazneste sa porti seturile noastre din argint cu pietre si vei radia eleganta de care ai nevoie pentru a capta atentia si aprecierea celor din jur. Fie ca alegi sublimele pietre semipretioase precum ametistul, peridotul, granatul, marcasitele, sau mixul de pietre pretioase, rubine, safire si smaralde, rezultatul va fi intotdeauna cel scontat: o serie de bijuterii exceptionale. LaFemmeCoquette vrea sa puna accentul pe detaliile care fac diferenta. Tocmai din acest motiv, bijutierii nostri lucreaza meticulos la fiecare element al setului, conferindu-i un stil aparte.

Acceseaza magazinul nostru online si alege un cadou elegant si rafinat pentru o doamna sau domnisoara speciala. Gama noastra de seturi din argint cu pietre pretioase si semipretioase constituie baza unui cadou ideal, la un pret accesibil oricarui buzunar.

COMANDA IN VALOARE DE MINIM 250 RON SI AI TRANSPORT GRATUIT.