Meniu
Categorii produse

Pandantive cu Pietre

Showing 1–42 of 86 resultsPandantive de Argint cu Pietre

Pandantivul este o piesa de rezistenta in stilul vestimentar pe care o femeie il adopta. Tocmai din acest motiv, LaFemmeCoquette vine cu o gama variata de pandantive superbe din argint cu pietre semipretioase. Datorita varietatii de culori, forme si marimi, pandantivele noastre sunt unice prin design. Bijutierii nostri au ales pietre semipretioase inedite ca: ametist, piatra lunii, onix, chihlimbar, onix si agate.

Bijuteriile LaFemmeCoquette sunt atent lucrate, urmand sa devina un simbol al feminitatii prin eleganta si rafinament. Stilul fin pe care simplitatea acestor pandantive il emana este conturat cu desavarsire de un design complex. Pandantivele din argint cu pietre semipretioase LaFemmeCoquette ridica orice femeie pe un piedestal al elegantei longevive, clasice si nemuritoare in timp. Vrem sa va surprindem cu fiecare colectie, de aceea am avut grija ca in designul bijuteriilor noastre sa gasiti conturat un stil modern.

LaFemmeCoquette este un sanctuar de bijuterii din care va puteti alege pandantivul preferat din argint cu piatra semipretioasa. Pentru cadourile inedite, cu mult bun-gust, LaFemmeCoquette propune ideea de baza a pietrelor semipretioase. Va fi unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le veti face unei doamne sau domnisoare. Indiferent de varsta, acestea sunt potrivite oricarei ocazii si stil vestimentar. Alege din colectia noastra pandantivul dorit si surprinde placut o persoana draga din viata ta.

COMANDA IN VALOARE DE MINIM 200 RON SI AI TRANSPORT GRATUIT.