Meniu
Categorii produse

Pandantive cu Marcasite

Se afișează toate cele 7 de rezultate

Pandantive din Argint cu Marcasite

Marcasitele sunt pietre semipretioase inedite cu o intreaga istorie in spate. Extraordinarele pandantive cu marcasite reprezinta unele dintre bijuteriile de baza ale colectiei pe care LaFemmeCoquette o pune la dispozitia clientilor nostri. O gama intreaga de pandantive, care reflecta stilul elegant, aparte la care toate femeile aspira din ce in ce mai mult. Aceste accesorii sunt impunatoare prin stilul deosebit pe care il confera oricarei tinute, fie ea si cea mai banala.

LaFemmeCoquette dispune de un magazin online de unde puteti comanda orice element de bijuterie care va place. Modelul fiecarui pandantiv din argint este realizat in serie mica de bijutierii nostri, astfel ca unicitatea acestuia devine un criteriu esential si de baza care le defineste. Colectia noastra este diversificata, intrucat nu lipseste modelul de pandantiv cu marcasite si sidef. Pe un design elegant, acesta este prezentat intr-o forma fina si rafinata de cerc.

Pandantivele din argint LaFemmeCoquette cu marcasite pot fi purtate atat pe timpul zilei, cat si la iesirile de seara. Pentru tinutele de seara pandantivele cu marcasite si sidef pot constitui alegerea perfecta pentru a capta toata atentia celor din jur. De asemenea, pentru un cadou deosebit, pandantivele noastre sunt o alegere excelenta, intrucat orice doamna sau domnisoara le vor indragi inca de la prima vedere. Acceseaza magazinul nostru online si alege bijuteria reprezentativa pentru orice tip de eveniment.

COMANDA IN VALOARE DE MINIM 200 RON SI AI TRANSPORT GRATUIT.