Meniu
Categorii produse

Lantisoare Argint

Se afișează toate cele 9 de rezultate

Lantisor din Argint 925

Atunci cand vine vorba despre diferitele categorii de bijuterii, lantisoarele din argint sunt considerate a fi un accesoriu extrem de popular fiind alegerea preferata a multor doamne si domnisoare. Lantisoarele sunt produse intr-o gama variata de stiluri, de la cele traditionale la cele elegante, de la cele vintage la cele moderne.

Lantisoarele din argint au inceput sa ocupe o arie din ce in ce mai diversificata si ampla in categoria bijuterii. Aparitia noilor modele nu le-au afectat pe cele mai vechi, dimpotriva au reusit sa le scoata in evidenta si mai mult, punand accentul impresionant de mult pe traditie si origine. Lantisoarele din argint au ajuns sa fie un element nelipsit din accesoriile si cutia de bijuterii a oricarei femei, fie doamna sau domnisoara.

Fetitele cocheteaza cu ideea de a purta si ele acest element reprezentativ feminin, tocmai din acest motiv ne-am gandit sa le pregatim o colectie vesela, eleganta, cu un stil adaptat varstei.

LaFemmeCoquette.ro vine cu cele mai fine si elegante modele de lantisoare din argint avand o diversitate impresionanta in designul acestora. Gusturile si preferintele tale in materie de bijuterii sunt foarte importante pentru noi, tocmai de aceea incercam sa satisfacem o arie cat mai extinsa de preferinte, drept urmare, in noua noastra colectie de lantisoare din argint gasiti modele deosebite de lantisoare. Fiecare femeie merita sa arate fabulos si sa se simta speciala si noi vrem sa facem lucrul acesta posibil si iti oferim o colectie de lantisoare din argint la preturi speciale.

COMANDA IN VALOARE DE MINIM 200 RON SI AI TRANSPORT GRATUIT.