Meniu
Categorii produse

Inele cu Perle

Se afișează toate cele 8 de rezultate

Inele din Argint cu Perle

Inca de la descoperirea lor, perlele au purtat asupra lor simbolul nobletei desavarsite. Pentru cochetele si rafinatele doamne, dar si domnisoare, LaFemmeCoquette va face o surpriza inedita punandu-va la dispozitie o colectie diversificata de inele din argint cu perle. Superbe prin definitie, perlele desemneaza elementul de bijuterie sofisticata si de o eleganta dusa pe cele mai inalte culmi ale feminitatii. Colectia de inele cu perle este compusa din modele inedite, cu un design fin, intr-un mix de argint cu pietre semipretioase.

Insusi numele pe care il are aceasta piatra pretioasa, perla, este echivalentul in limba latina pentru unicitate, prin urmare bijutierii nostrii au reusit sa concretizeze aceasta unicitate in fiecare model de inel in parte din aceasta colectie inedita. Inelele din argint cu perle naturale LaFemmeCoquette se gasesc in combinatie cu pietre stralucitoare din cubic zirconia sau marcasite. Combinatia de argint si sidef face ca frumusetea designului sa atinga cele mai inalte cote.

Nivelul calitativ al bijuteriilor noastre este un principiu de baza, dupa care ne ghidam si care sta la fabricarea tuturor colectiilor pe care vi le punem la dispozitie. Alege sa fii gratioasa si eleganta cu fiecare ocazie achizitionand inelele cu perle din colectia noastra, de pe magazinul online wwww.lafemmecoquette.ro.

COMANDA IN VALOARE DE MINIM 200 RON SI AI TRANSPORT GRATUIT.