Meniu
Categorii produse

Inele de Logodna

Showing 1–42 of 56 resultsInele de Logodna din Argint

LaFemmeCoquette intelege cel mai bine faptul ca inelul de logodna este mai mult decat un element de bijuterie foarte important, el fiind un simbol al iubirii si al promisiunii facute persoanei iubite. Fiind de o asa mare importanta, stim ca acest inel nu este intotdeauna usor de gasit. Acesta trebuie sa reprezinte cat mai exact stilul caracteristic al persoanei care il va purta. Noi va venim in ajutor cu o gama deosebita de inele din argint pentru logodna, cu un design unic si rafinat. Specialitatea inelelor pe care le gasiti in colectia noastra consta in pasiunea si efortul pe care bijutierii nostri il depun pentru ca rezultatul sa fie unul cat mai aproape de perfectiune, fiind pe masura asteptarilor dumneavoastra, demn sa marcheze un eveniment memorabil.

Colectia noastra de inele din argint la categoria logodna este una aparte, fiecare model de inel are incorporata o perla naturala, fina si rafinata, putand sa optati si pentru incrustatiile cu zirconii. Toate acestea incorporeaza o bijuterie de lux, plina de eleganta si stil, lucrata cu multa grija si finisaje de exceptie.

Probabil cel mai asteptat cadou pe care femeia si-l doreste de la barbatul iubit este inelul de logodna, pe care LaFemmeCoquette va invita sa il alegeti din colectia de inele de logodna pusa la dispozitie in magazinul nostru online. Pentru noi este o adevarata onoare sa contribuim intr-o asa masura la inceputul unei noi etape din viata de cuplu, stiind ca vom ramane mereu prezenti in povestea voastra de iubire.

COMANDA IN VALOARE DE MINIM 200 RON SI AI TRANSPORT GRATUIT.