Meniu
Categorii produse

Coliere Perle

Se afișează toate cele 5 de rezultate

Coliere din Argint cu Perle

LaFemmeCoquette va prezinta o noua colectie inedita de coliere din argint cu perle. Inca din antichitate, perlele si-au pastrat un rang bine definit si respectat in categoria bijuteriilor. Acestea erau elementele de baza in realizarea bijuteriilor pentru oamenii cu rang, chiar si hainele acestora fiind accesorizate cu perle naturale. Aprecierea pe care LaFemmeCoquette o are pentru acest accesoriu fin se poate observa in designul colierelor noastre din argint cu perle. Lucrate atent de bijutierii nostri, colierele noastre din argint cu perle reusesc sa pastreze rafinamentul si eleganta la cele mai inalte standarde.

Fie ca optati pentru modele simple, pentru cele cu mai multe siraguri de perle sau pentru cele cu un fin buchet de perle, feminitatea pe care acestea o emana este garantata. Superbele perle care imbraca elegant colierele noastre din argint se pot gasi in diferite culori, astfel ca puteti opta pentru deosebitele perle negre, roz sau perle naturale in culori pastel. De asemenea, puteti alege modelul de colier din argint cu perle in combinatie cu cristale, un model special, elegant si rafinat.

Acceseaza magazinul nostru online si poti alege cel mai potrivit cadou pentru o doamna sau o domnisoara. Ofera un cadou elegant, cochet si rafinat, care va fi cu siguranta pe placul oricarei femei.

COMANDA IN VALOARE DE MINIM 200 RON SI AI TRANSPORT GRATUIT.