Meniu
Categorii produse

Cercei cu Perle

Showing 1–42 of 54 resultsCercei Argint cu Perle

Inca din antichitate perlele au stat la baza bijuteriilor inedite, iar aprecierea lor era infinita, ca si in ziua de azi. Cei care au descoperit eleganta perlelor intr-un accesoriu de bijuterie au fost romanii si incepand din acel moment bijuteriile ce aveau la baza si ca element principal perla au luat amploare, fiind considerate cele mai rafinate accesorii dar si cele mai scumpe.

LaFemmeCoquette.ro vrea sa aduca in viziunea femeilor longevitatea perlelor, prin eleganta ideala si rafinamentul feminin, puse in valoare de perechile noastre de cercei. Va deschidem orizontul perlelor cu cea mai noua si fascinanta colectie de cercei din argint cu perle naturale, negre, bej intr-o combinatie inedita cu superbe cristale incorporate. Lucrate manual, modelele perechilor noastre de cercei cu perle sunt unice si aparte. Designul formelor este seducator, perlele fiind folosite in starea lor pura in care natura ne-o ofera, fara modificari artificiale.

Remarca-te prin eleganta unica oferita si conturata de perechile noastre de cercei cu perle. Pe LaFemmeCoquette.ro gasesti o varietate de modele, forme si culori, putand sa alegi si din gama de cercei cu perle si cristale colorate. Cadourile exceptionale care constau in aceste bijuterii speciale vor face fericita orice femeie, fie ea doamna sau domnisoara.

COMANDA IN VALOARE DE MINIM 200 RON SI AI TRANSPORT GRATUIT.