Meniu
Categorii produse

Brose cu Pietre

Se afișează toate cele 18 de rezultate

Brose cu Pietre Pretioase si Brose cu Pietre Semipretioase

Simbol al elegantei supreme, brosele din argint incrustate cu pietre pretioase si semipretioase se regasesc in noua colectie pe care LaFemmeCoquette o pune la dispozitia cochetelor doamne si domnisoare. Diversitatea modelelor care va stau la dispozitie fac din colectia noastra un sanctuar al broselor din argint. Farmecul pe care brosele noastre il imbraca este dat de eleganta pietrelor, atat de cele pretioase, cat si de cele semipretioase. Fiecare model in parte de brosa isi castiga un statut aparte printr-un design unic. Eleganta si rafinamentul sunt elemente nelipsite ce stau la baza fiecarui model de brosa.

LaFemmeCoquette vrea sa pastreze stilul fin, dar in acelasi timp puternic al femeii independente prin creatiile pe care bijutierii nostri au grija sa le perfectioneze cu fiecare colectie nou aparuta. Alegeti sa fiti feminina cu fiecare model de brosa din argint cu pietre, aleasa exact pe stilul vestimentar care va defineste. Datorita elegantei pe care aceste accesorii o emana, ele sunt perfecte pentru tinutele clasice.

Indrazniti sa dati clasa si rafinament tinutelor dumneavoastra prin accesorizarea acestora cu un singur element de bijuterie. Rezultatul va fi unul pe masura asteptarilor: elegant si stralucitor. De asemenea, brosele din argint cu pietre pretioase si semipretioase LaFemmeCoquette pot constitui un cadou mai mult decat potrivit pentru o doamna sau domnisoara cocheta si eleganta.

COMANDA IN VALOARE DE MINIM 250 RON SI AI TRANSPORT GRATUIT.