Meniu
Categorii produse

Bijuterii Perle

Showing 1–42 of 99 resultsBijuterii din Argint cu Perle

Perlele reprezinta simbolul etern al elegantei si rafinamentului specific sexului frumos. Inca din antichitate acestea au fost apreciate ca fiind cele mai selecte bijuterii care impodobeau tinutele femeilor cu rang inalt si podoabele regilor si imparatilor. Romanii au fost cei care au descoperit eleganta perlelor ca fiind una nelipsita din caracteristica unei bijuterii de lux.

LaFemmeCoquette ofera doamnelor si domnisoarelor o colectie superba de bijuterii din argint cu perle. Fie ca optati pentru coliere inedite, simple sau cu siruri duble de perle, fie ca preferati bratarile elegante cu perle albe de cultura incrustate cu pietre semipretioase, accesoriile LaFemmeCoquette va vor completa tinuta in cel mai elegant mod. Diversitatea modelelor consta in combinarea perlelor cu pietrele pretioase si semipretioase, menite sa scoata in evidenta orice tinuta, cu orice ocazie.

Gama variata a paletei cromatice va permite sa jonglati in asocierea multipla a vestimentatiilor, prezentandu-va de fiecare data cu aceeasi eleganta subtila. Indiferent de tipul de accesoriu ales, bijuteriile din argint cu perle LaFemmeCoquette vor reprezenta intotdeauna un cadou perfect pentru o doamna sau domnisoara. Alege din colectia noastra de bijuterii pe aceea care se potriveste personalitatii persoanei dragi si surprinde-o intr-un mod elegant si plin de rafinament.

COMANDA IN VALOARE DE MINIM 200 RON SI AI TRANSPORT GRATUIT.