Meniu
Categorii produse

Pandantive Fantezie

Se afișează toate cele 12 de rezultate

Pandantive Deosebite

Pandantivele fantezie din sticla de Murano sunt deosebite prin formele pe care le prezinta si prin paleta diversificata de culori. LaFemmeCoquette.ro va pune la dispozitie o gama de pandantive fantezie in care gasiti modele inedite si care sa se potriveasca de minune oricarei tinute, indiferent de ocazie sau moment al zilei.

Pandantivele noastre deosebite pot constitui un cadou ideal, complexitatea modelelor va permite sa jonglati cu cele mai variate combinatii care mai de care mai atractive. Sticla de Murano folosita la pandantivele semnate de LaFemmeCoquette este prelucrata in motive florale, astfel ca rezultatul final consta intr-un pandantiv fantezie deosebit, frumos colorat si elegant pe care orice doamna sau domnisoara si-l doreste in cutia personala de bijuterii.

Puteti opta pentru pandantivele din Sticla de Murano, in diferite forme, pentru pandantivele fantezie deosebite din abalon care insumeaza un mix atractiv de culori pastelate. Cele din sidef nu se lasa mai prejos la categoria design si eleganta.

LaFemmeCoquette.ro va prezinta o colectie inedita de pandantive fantezie cu si din pietre semipretioase, sideful jucand un rol exceptitonal, oferind o nota de rafinament si stralucire. Pandantivele fantezie constituie un cadou inedit, atat pentru dumneavoastra cat si pentru cei dragi, indiferent de varsta, ocazie sau tinuta vestimentara. Pentru produsul achizitionat, LaFemmeCoquette.ro va ofera o cutiuta cadou gratuit.
COMANDA IN VALOARE DE MINIM 200 RON SI AI TRANSPORT GRATUIT.