Meniu
Categorii produse

Inele Fantezie

Se afișează toate cele 13 de rezultate

Inele Deosebite

Pe langa minunatele bijuterii fantezie, coliere si cercei, LaFemmeCoquette.ro vine cu o gama de inele fantezie, inele ce sunt ideale in completarea unui set de accesorii diferentiat prin design si paleta de culori. Deosebitele inele din sticla de murano pot fi folosite in diverse combinatii cu perechile de cercei si coliere fantezie, intrucat acestea se gasesc in mai multe culori si se pot asorta unei tinute care sa fie pe masura aprecierilor dumneavoastra.

Inelele din sticla de murano sunt absolut incredibile prin prisma tonurilor vesele si a formelor voluminoase, antrenand la o stare psihologica de buna dispozitie si de gandire pozitiva. Iubitoarele de sidef pot gasi pe LaFemmeCoquette.ro inele cu designul unei flori, simplu sau complex in functie de preferinte. Inelul este un accesoriu important, nelipsit de pe mainile femeilor cochete si rafinate si de aceea noi ne punem amprenta pe aceste inele fantezie intr-un mod select si discret, dar in acelasi timp modern si cat mai diversificat.

LaFemmeCoquette.ro ofera inelele fantezie la preturi accesibile intr-o gama variata de unde le puteti alege la preturi foarte avantajoase.

COMANDA IN VALOARE DE MINIM 200 RON SI AI TRANSPORT GRATUIT.