Meniu
Categorii produse

Brose Fantezie

Se afișează toate cele 3 de rezultate

Bijuterii Brose

La categoria bijuterii fantezie, LaFemmeCoquette.ro vrea sa vina cu o colectie selecta de brose fantezie hand-made din sidef si cristale, fiecare model exceland in motive florale si in culori atent selectionate, avand rolul de a pune in valoare, atat tinuta unei doamne sau domnisoare, cat si gusturile selecte ale persoanei in cauza. Magazinul nostru online va ofera cele mai fine brose fantezie, element dat de designul clasic dar in acelasi timp complex, al unui stil etern elegant, redescoperit in actualul trend vestimentar.

Brosele cu motive florale de tip fantezie, si nu numai, au si dau o eleganta aparte, fiind lucrate manual, fiind unice, purtand semnatura La Femme Coquette. Acestea ies in evidenta si mai mult prin stralucirea data de cristalele atent aplicate, de diferite marimi si culori, realizand un contrast puternic intre stilul si personalitatea puternica si indrazneata a fiecarei femei.

Pune-ti in valoare cele mai banale vestimentatii sau pe cele mai selecte, printr-o gama variata de brose de tip fantezie pe care o puteti accesa pe LaFemmeCoquette.ro, preturile fiind accesibile si chiar tentante.

COMANDA IN VALOARE DE MINIM 250 RON SI AI TRANSPORT GRATUIT.