Meniu
Categorii produse

Ambalaje Bijuterii

Se afișează toate cele 4 de rezultate

Ambalaje pentru Bijuterii de Argint

Cum esentele tari se pastreaza in sticlute mici, asa si bijuteriile deosebite se ofera in cutiutele de bijuterii comercializate de LaFemmeCoquette. Colectia pe care o punem la dispozitia clientilor nostri nu se rezuma doar la ideea unui ambalaj de bijuterii, ci contureaza aspectul elegant si rafinat al acestora. Gama variata de marimi, forme si texturi sunt prezentate intr-o paleta cromatica fina si de efect.

Rolul pe care il joaca ambalajul de bijuterii este esential, reprezentand cartea de vizita a conceptului LaFemmeCoquette, vis a vis de eleganta si rafinamentul bijuteriilor noastre. Diversitatea modelelor de ambalaje difera in functie de bijuteria care ii este destinata. Astfel ca in colectia LaFemmeCoquette veti gasiti cutiute clasice, realizate dupa modelul unui trandafir de culoare rosu-aprins, special create pentru a imbraca elegant un inel deosebit. Nuantele de rosu si roz sunt reprezentative pentru intensitatea trairilor si personalitatea eleganta, rafinata si vulcanica, specifice sexului frumos.

Pentru ca un cadou sa fie perfect acesta necesita un ambalaj perfect. Pe magazinul nostru online, LaFemmeCoquette puteti alege ambalajul care sa imbrace cu eleganta si rafinament accesoriul de bijuterie pe care doriti sa il faceti cadou. Alegeti ca forma de prezentare a surprizei pe care o planuiti persoanei dragi sa fie de neuitat.

COMANDA IN VALOARE DE MINIM 200 RON SI AI TRANSPORT GRATUIT.